Despre noi

Despre noi


Parte a MGrup , Metropola Imobiliar a fost infiintata in anul 2004, cu scopul initial de a rezolva problemele imobiliare ale firmelor din grup si prin finalizarea in acelasi an a  primei cladiri de birouri construita integral cu forte proprii . Cu aceasta ocazie a aparut necesitatea administrarii cladirii de birouri , de a gestiona eficient contractele de inchiriere si de utilitati , avand ca principal scop limitarea si reducerea cheltuielilor de administrare, corelate cu cresterea calitatii serviciilor .

In cei 10 ani de functionare , compania noastra a acumulat foarte multa experienta , atat pe parte de dezvoltare imobiliara , cat si in activitaea de administrare imobiliara .

In perioada 2004 – 2009 , MGrup , prin Metropola Imobilar a dezvoltat imobilul de birouri din str Carol Davila 40 , proiect finalizat in iunie 2005, Preciziei Business Center din str Preciziei 1, proiect finalizat in aprilie 2008 si in parteneriat cu societatatea UBM , am finalizat constructia parcului logistic ” Chitila Logistic Park “.